Login voor docenten:
0
Shopping-cart-icon

Ook meedoen?

Wilt u als school ook profiteren van deze handige website en scherpe prijzen. Meld u zich dan aan.

Aanmelden
U bevindt zich hier: Home / Garantie

Nieuwe procedure voor garantie rekenmachines!

Wat te doen bij een defecte machine:

CASIO
U gaat naar www.camtech.nl en linksboven klikt u op Reparatie, vervolgens drukt u op de Nederlandse vlag en daarna in het nieuw geopende venster op Reparatieformulier, deze zal zich openen als een Word-document welke u invult en afdrukt in twee-voud, één exemplaar houdt u zelf, het andere stuurt u (voldoende gefrankeerd) met de machine naar Camtech, Belgiëlaan 1E, 2391 PH HAZERSWOUDE (ITC). Binnen enkele dagen ontvangt u uw gerepareerde of nieuwe machine retour.

TEXAS INSTRUMENTS
U neemt rechtstreeks contact op met de klantenservice van Texas Instruments Tel. 00 800 48422737 of per E-mail: ti-cares@ti.com en geeft een omschrijving van de klacht, TI plaatst een vervangingsorder en u ontvangt per mail een retourlabel. Uw machine kunt u dan in een envelop of als pakketje voorzien van het retourlabel afgeven bij het postkantoor, deze zal uw pakketje gratis versturen. U ontvangt binnen enkele werkdagen een nieuwe machine thuis.

Bovenstaande zal leiden tot een efficiëntere en snellere afhandeling van de defecte en voor garantie in aanmerking komende machines. Let op! Displaybreuk en batterijen vallen niet onder garantie.

Voor beide procedures is het wenselijk een kopie van de factuur cq orderbevestiging die u per email heeft ontvangen, toe te voegen.

Vanaf heden zullen wij defecte machines niet meer zelf kunnen verwerken.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd


Met vriendelijke groet,
Scheepstra Rekenmachines
Harry Noordhof